Kort om mig

År 2012 kom förändringen. Jag lämnade kontorsstolen och 3 års högskolestudier inom ekonomi bakom mig och gav mig istället in i träningsbranschen. Sedan dess är allt annorlunda. Nu sysselsätter jag mig dagligen med att hjälpa folk hitta lyckan i träning, uppnå mål, motivera och inspirera!

Problemlösning, utveckling, motivation, analys och engagemang är något som genomsyrar varje dag i mitt liv. Att träffa människor kring träning och där utveckla både kroppen men också det mentala är något som är svårt att inte älska! Jag driver min egna studio, skapar träningsresor som förgyller livet, rostar kaffe och renoverar mitt drömboende.

På denna hemsida hoppas jag att i mindre spalter & bilder kunna sammanfatta mig som person för att göra ditt beslut att äntligen ta tag i det där du nu står framför enklare!

Kort snabb fakta om mig
6000
Antal PT-timmar arbetade
100 %
Långvariga kundrelationer
365
Dagar att utmana sig själv om året

Senaste Nytt

1.5 år på Slaktis…

Ett och ett halvt år redan. Tiden går snabbt när man har jävligt roligt! Visst, det var en rätt skakig tid i början men sen har det verkligen bara blivit …

All denna förändring…

Livet går upp. Livet går ner. Mest hela tiden. Det gäller väll att kunna ta vara på ”upp-perioderna” så optimalt som möjligt. Medan jag gör detta älskar jag även mitt …