Första träningspasset på Crossfit Solid!

IMG_0017.JPG

 

Är det såhär det känns!? Fy Fan Så Gött!

Ett steg jag nu tagit för att fortsätta utvecklas och stärka min grund som personlig tränare, men att också faktiskt få någon annans syn på vad jag faktiskt borde skärpa mig med är att jag nu köpt egna PT-timmar.

En PT som kör hos en PT? Vah?

För att fortsätta utvecklas måste vi omge oss med människor som är bättre & smartare än oss själva! Återigen, våga våga Våga!

Efter att ha frågat en av mina stora idoler Somayeh om vem hon trodde jag skulle passa bäst hos hamnade jag hos Jakob Richloow. Föredetta PT på Sats Stureplan som nu brutit sig loss och istället håller sin verksamhet i Crossfit Solids lokaler.

Idag var första passet och FAN så kul det var!

110% fokus, 110% ansträngning och mental överbelastning för att verkligen försöka göra rätt och tänka rätt – finlir – det jag älskar! Sjukt jävla kul och jag förstår nu bättre hur mina egna kunder känner när de går från sina timmar hos mig. Mycket som snurrar i huvudet, endorfin-påslag delux och en eftersvettning som heter duga!

Detta verkar kunna bli en av de bättre investeringarna jag gjort!

/TT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *