1.5 år på Slaktis…

Ett och ett halvt år redan. Tiden går snabbt när man har jävligt roligt! Visst, det var en rätt skakig tid i början men sen har det verkligen bara blivit bättre och bättre. Bättre gym och arbetskamrater får man faktiskt leta rätt hårt efter!

Men sen då? Folk runt omkring mig här börjar prata om ”nästa steg” och det var ju precis det jag själv gjorde för ett och ett halvt år sedan när jag flyttade hit från SATS Telefonplan. Jag skulle inte säga att jag är stressad, men jag har sedan en tid tillbaks börjat känna de där gamla ryckningarna i kroppen efter förändring igen. Frågan är bara – vad?

För en vecka sedan sökte jag in till Komvux över sommaren, måste läsa upp Naturkunskap B, för att i förlängningen kunna söka in till Sjukgymnast. Däri tror jag mitt nästa mål ligger. Men vem vet, jag har i alla fall surrat skorna och tagit första klivet, nu får vi se vad det här bär av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *